Trouwen in Museum Gouda

Voor de mooiste dag van uw leven komt u ook naar Museum Gouda om in de indrukwekkende Gasthuiskapel uw partner trouw te beloven!
Maak van uw trouwdag een unieke belevenis en ervaar dat liefde, kunst, cultuur, gastronomie en gastvrijheid prachtig samenkomen in Museum Gouda.

De bijzondere collectie, de authentieke zalen en de sfeervolle tuin zijn uitermate geschikt voor een fotoreportage. Dit kan ook apart geboekt worden (dus ook als u niet in het museum trouwt). Wij nodigen u graag uit om voor deze bijzondere dag al uw wensen te bespreken.

De Gasthuiskapel met de prachtige religieuze kunst is een sfeervolle omgeving voor uw huwelijk. De trouwruimte is zowel geschikt voor een klein als voor een groot gezelschap tot een maximum van 80 gasten. De kosten zijn € 250,– (excl. BTW en de kosten van de trouwambtenaar).
Indien een (culinair) arrangement met het Museumcafé is afgesproken zijn de kosten € 200,– in plaats van € 250,-.

Uw trouwceremonie uitbreiden met een exclusief diner of receptie? Dit kan, bijvoorbeeld in het Ruim, met de schuttersstukken uit de 17e eeuw. Hier kunt u in de avonduren terecht voor een exclusief diner (tot 80 personen) of een receptie (tot maximaal 150 gasten). De huurprijs bedraagt € 995,- (tot 00.00 uur). De huurprijs is inclusief audio en 80 stoelen.

Faciliteiten

  • Het Ruim is voorzien van moderne technische faciliteiten, waaronder geluidsinstallatie, katheder met microfoon, beamer en scherm (laptop en wifi).
  • De culinaire invulling van alle evenementen wordt door het Museumcafé verzorgd. Neem voor meer informatie contact op met sharon@vangastel.nl of bel M 06 46 111 753 of T 0182 820 225.

  • Voor informatie of reserveren: verhuur@museumgouda.nl of bel 0182 331 011.

  • De Gasthuiskapel is zowel geschikt voor een klein als voor een groot gezelschap tot een maximum van 80 gasten.

Links


Hier vindt u ons

Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
Oosthaven 9 (tevens museumwinkel)
Routebeschrijving

Contact

T 0182 331 000
F 0182 331 019
info@museumgouda.nl

Laatste tweets

RT @gouda_nieuws: Do. 22-3: Pourbus-lezing in Museum #Gouda Tijdens de tentoonstelling Pieter Pourbus. Meester-schilder uit #Gouda, present…

RT @Digikunst: Recensie expositie Henk Helmantel @MuseumGouda: https://t.co/Yit5PyI8ks

MuseumGouda

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00
Speciale feestdagen

Parkeertip: Q-park Bolwerk
Meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!