Onthulling kamerscherm Doelengebouw

Op 17 januari werd het gerestaureerde kamerscherm officieel onthuld, in aanwezigheid van The Art Clinic (Patricia Ortiz & Maria Jose Diaz Galvez), Ortec en de Vereniging Museumvrienden, die de restauratie mede mogelijk hebben gemaakt.

Het kamerscherm, waarop het interieur te zien is van de krijgsraadkamer in het Doelengebouw in Gouda, biedt een prachtige inkijk in het reilen en zeilen van het schuttersgilde rond 1765.

Het door Simon Klapmuts gemaakte kamerscherm is nu weer bij de schutterstukken - in het Ruim van Museum Gouda - te bewonderen.

RT @museumtijdschr: #NIEUW | Museumtijdschrift 2 is uit! Nu te koop voor € 8,95. Met #HelenVerhoeven @Bonnefanten, #PieterPourbus @MuseumGo

Vanaf zaterdag 24 februari in Museum Gouda: Henk Helmantel - Geloof, Harmonie en Stilte! https://t.co/eCeE3LGjvq