Samenwerking Rabobank Gouwestreek

Samenwerking drie culturele instellingen met Rabobank Gouwestreek

Op woensdag 6 september 2017 tekende Museum Gouda een partnerschapsovereenkomst met Rabobank Gouwestreek. Ook tekende de Rabobank een overeenkomst met Cultuurhuis Garenspinnerij en de Goudse Weekendschool. De overeenkomsten worden afgesloten voor één jaar.

Onder de gewelven van Museum Gouda heeft een samenwerking tussen Rabobank Gouwestreek met drie Goudse partijen officieel vorm gekregen.
De samenwerking is aangegaan met de drie Goudse partijen uit de cultuursector afzonderlijk. Marc de Beyer namens Museum Gouda, Willem van den Broek namens de Garenspinnerij en Carolien van der Werf namens de Goudse Weekendschool zetten hun handtekening onder de overeenkomst.

• Caspert van der Wel (Rabobank) en Marc de Beyer

RT @GoudaBruist: Op 7 november is de tentoonstelling #Gouda van 1562 tot 2017 van start gegaan. Bij deze tentoonstelling organiseert @museu

RT @MuseumGouda: Uiterste inzenddatum 7 januari 2018! https://t.co/P1uY4zbkOD