Mooie opening/finissage Mieke de Haan

Zondag 28 mei was de finissage van de tentoonstelling 'Mieke de Haan schildert'. De tentoonstelling loopt echter nog wel t/m 5 juni 2017.
Reden voor deze ietwat vroege finissage was om de nieuwe expositie die Mieke in de afgelopen maanden bij elkaar schilderde, aan het publiek te laten zien. Het werk dat er hing toen zij op 15 januari jl. begon is vervangen door het werk dat ze in het museum schilderde, geïnspireerd door het museumgebouw. Reden om nog een keer te komen kijken!

Helen Botman en Peter van Vleuten zongen en speelden de volle zaal muisstil.

Mieke is zondag 4 juni nog aan het werk in zaal 14, en de nieuwe tentoonstelling is nog t/m 5 juni (tweede Pinksterdag) te bekijken.

• Helen Botman en Peter van Vleuten
  • Welkomstwoord museumdirecteur Marc de Beyer
  • Mieke de Haan

RT @andzwe: W.B. Tholen - The Arntzenius Sisters / De Gezusters #Tholen #ArntzeniusSisters #Gezusters #Dutch #painting #art #MuseumGouda #r