Drukbezochte opening Floris

Op 19 februari werd de tentoonstelling Floris Artnzenius en zijn passies geopend. De tentoonstelling bestaat uit 100 schilderijen en tekeningen, veelal verkregen door bruikleen van familieleden Arntzenius. Het merendeel van de familie was dan ook aanwezig op de opening. De tentoonstelling werd geopend door Bob Haboldt.
Vanaf 21 februari is de tentoonstelling geopend voor publiek.
Elke zondag mogen bezoekers zelf schetsen maken in het museum. In de tentoonstelling liggen daartoe schetsboekjes en potloden klaar!

• museumdirecteur Marc de Beyer verwelkomde de bezoekers

RT @jackievdijk: Afsluiting jubileum 10 jaar Goudazoekers #MuseumGouda ism Brede School Gouda, @StreekarchiefMH, @MuseumGouda en @biebgouda

RT @inekeverkaaik1: In @MuseumGouda de laatste ochtend van de Goudazoekers . #Goudse scholieren op weg naar hun Poortwachtersdiploma. https…