Leden digitaal panel gezocht

Graag nodigen wij u, als geïnteresseerde in Museum Gouda, uit voor deelname aan een digitaal museumpanel. Wanneer u bereid bent ons een paar keer per jaar advies te geven over allerlei zaken die het museum aangaan, dan bent u meer dan welkom als panellid. Wij zullen u maximaal tien vragen per keer voorleggen. De resultaten van het onderzoek worden met alle panelleden gedeeld. Een panellid krijgt als dank een brochure van Museum Gouda. Hebt u interesse? Stuur dan een mail met de volgende gegevens naar panel@museumgouda.nl.

Email adres
Man/vrouw

Wij vinden het leuk als u onderstaande vragen ook beantwoordt:

Bent u de afgelopen jaren meer dan eens in het museum geweest? Ja/nee
Bent u in het bezit van een Museumkaart ? ja/nee
Wat is uw favoriete werk in Museum Gouda?

Wij zijn benieuwd naar uw reactie!

RT @GoudaFM: Do. 19-10: Kinderactiviteiten in Museum Gouda - Meer weten? https://t.co/14y7xmrYkd #Gouda

RT @PaulHAMabels: Portret van de hand van de Gouds-Brugse schilder Pieter Pourbus uit 1573. Volgens voorjaar krijgt hij eindelijk grote exp…