Bereikbaarheid

Bereikbaarheid
Zie voor routes naar het museum, per auto, trein of lopend de links hiernaast.

In verband met de start van de nieuwe tentoonstelling Pieter Pourbus, meester-schilder uit Gouda op 17 februari 2018 zal vanaf dinsdag 16 januari a.s. zowel de ingang Oosthaven 9 als de Gasthuiskapel en de museumwinkel gesloten zijn voor publiek.


Ook de Erasmuskamer (zaal 10) en de Dolcel/martelwerktuigenkamer zal gesloten zijn vanaf dinsdag 16 januari 2018. Dit duurt tot en met 16 februari 2018. De Erasmuskamer blijft gesloten tot nadere order.

Toegankelijkheid
Museum Gouda is beperkt toegankelijk voor minder validen.
Minder validen kunnen het best gebruik maken van de entree aan de Oosthaven 9. Er is een invalideparkeerplaats op de Noodgodsbrug, tussen Oosthaven - Westhaven. Rolstoelen zijn gratis beschikbaar.

De altaarstukken, de schuttersstukken, de toonzalen met wisseltentoonstelling, de stadsmaquette en de Schatkamer zijn goed bereikbaar.

Het Gouds plateel en de Franse/Haagse School zijn moeilijker bereikbaar, er is helaas geen lift in het museum (monumentaal gebouw).
Voor de mensen die de bovenverdieping niet kunnen bezoeken is er in onderstaande link een film beschikbaar, zodat ook zij kunnen genieten van de kunstwerken van de Haagse School, School van Barbizon en het Goudse keramiek.


Links


Hier vindt u ons

Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
Oosthaven 9 (tevens museumwinkel)
Routebeschrijving

Contact

T 0182 331 000
F 0182 331 019
info@museumgouda.nl

Laatste tweets

RT @museumtijdschr: #NIEUW | Museumtijdschrift 2 is uit! Nu te koop voor € 8,95. Met #HelenVerhoeven @Bonnefanten, #PieterPourbus @MuseumGo

Vanaf zaterdag 24 februari in Museum Gouda: Henk Helmantel - Geloof, Harmonie en Stilte! https://t.co/eCeE3LGjvq

MuseumGouda

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00
Speciale feestdagen

Parkeertip: Q-park Bolwerk
Meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!