Lezing Paul Abels - Pourbus in zijn Goudse omgeving

Tijdens de tentoonstelling Pieter Pourbus, meester-schilder uit Gouda presenteert Museum Gouda een divers lezingenprogramma over de kunstenaar en zijn werk. De lezingen starten om 20.00 uur.
Vanaf 19.00 uur kunt u de tentoonstelling bezoeken tijdens de exclusieve avondopenstelling.

Pieter Pourbus, die beroemd werd in Brugge, was een Gouwenaar. We weten helaas bijzonder weinig over zijn Goudse jaren. Daarom is het van belang hem te plaatsen in de Goudse omgeving van die tijd. De grote kerkbrand van 1552 vormt de sleutel tot een eenmalige terugkeer van Pourbus naar zijn geboortestad. De Goudse historicus Paul Abels zal dit geheim uit de doeken doen.

Locatie: Museum Gouda, ingang Oosthaven 9

Kosten lezingen:

U kunt per lezing een los entreebewijs kopen of een voordelig passe-partout voor 7 lezingen. De bedragen zijn inclusief een bezoek aan de tentoonstelling op de avond van de lezing.

Los entreebewijs

De kosten voor een lezing bedragen €15,00. U kunt tot twee weken voorafgaande aan de lezing een kaart reserveren via aanmelden@museumgouda.nl
Na aanmelding ontvangt u informatie over de betaling.
Na deze twee weken kunt u alleen op de avond zelf kaarten kopen bij de kassa aan de Oosthaven 9. Kijk op de website of er nog kaarten zijn.

Passe-partout

Voor een passe-partout van 7 lezingen betaalt u slechts €80, -. Dit passe-partout is te reserveren tot donderdag 22 februari 2018 via aanmelden@museumgouda.nl
Na aanmelding krijgt u een bevestiging met informatie over de betaling.

RT @gouda_nieuws: Kom naar de eerste Culturele Business Borrel van Gouda De directeuren van de C4 (Schouwburg, Museum, Garenspinnerij en Bi…

RT @ChrisDerboven: Bijzonder mooie uitdaging in de museumwereld: #museum #Gouda zoekt conservator: https://t.co/NStnfFKRB9 @FrederikHolland