Wedstrijd: Een kijkje in de toekomst

Kom in de kerstvakantie naar Museum Gouda en doe mee met een bijzondere wedstrijd! In het museum vind je een prachtige stadsmaquette van Gouda in het jaar 1562. Je ziet er ook bijzondere foto’s van de stad zoals je die nu kent, bijna 500 jaar later. Maar hoe zal de stad er in de toekomst uitzien, over 500 jaar? Kom naar het museum en fantaseer, teken, knip en plak er op los. Lever je ontwerp in en misschien mag jij jezelf wel als middeleeuws mini-mensje in de maquette plaatsen op een zelfgekozen plek.

Voor wie: alle bezoekers van 0 tot 99 jaar

Wanneer: 23 december t/m 7 januari van 11.00 uur – 17.00 uur (maandags gesloten)

Kosten: reguliere museumentree (Museumkaart geldig)

Het unieke kamerscherm waarop het interieur is te zien van de krijgsraadkamer in het Doelengebouw in Gouda is na r… https://t.co/9NdR17XaUt