Inschrijfrondleiding Water

Deze rondleiding gaat over land, lucht en water; van landelijke taferelen, onstuimige zeeën en fraaie wolkenpartijen.

De rondleiding start in de foyer Achter de kerk en start om 11.30 uur. De rondleiding kost € 3,- (excl. € 9,- museumentree of gratis entree met Museumkaart). Aanmelden kan via rondleidingen@museumgouda.nl. Informeert u via rondleidingen@museumgouda.nl of er nog plaats is. Op de dag zelf kunt u het beste naar de museumkassa bellen.

• Willem Roelofs - stortbui nabij Gouda

RT @jackievdijk: Afsluiting jubileum 10 jaar Goudazoekers #MuseumGouda ism Brede School Gouda, @StreekarchiefMH, @MuseumGouda en @biebgouda

RT @inekeverkaaik1: In @MuseumGouda de laatste ochtend van de Goudazoekers . #Goudse scholieren op weg naar hun Poortwachtersdiploma. https…