Inschrijfrondleiding De mens in de hoofdrol (2017)

Kijken naar kunstwerken waarin mensen de hoofdrol spelen. Elke kunstenaar heeft daarbij zijn eigen intenties en invalshoek, of toch niet altijd? Tijdens deze rondleiding komt u meer te weten.

De rondleiding start in de foyer Achter de kerk en start om 11.30 uur. De rondleiding kost € 3,- (excl. € 9,- museumentree of gratis entree met Museumkaart). Aanmelden kan via rondleidingen@museumgouda.nl. Informeert u via rondleidingen@museumgouda.nl of er nog plaats is. Op de dag zelf kunt u het beste naar de museumkassa bellen.

• Detail van het schutterstuk van Ferdinand Bol (De krijgsraad der Goudse schutterij onder leiding van kolonel Govert Suijs)

RT @AD_GroeneHart: Verrukkelijke landschappen in Museum Gouda https://t.co/7EZO9qSdl6

RT @MuseumGouda: Zondag delen we weer gratis schetsboekjes uit bij de tentoonstelling #Floris_Arntzenius. Kom ook tekenen in het museum! ht…