Familie inschrijfrondleiding

In Museum Gouda worden allerlei mooie schatten bewaard: van prachtig beschilderde vazen tot schilderijen met koeien. Bekijk samen met je (groot)ouders onze martelwerktuigen of loop eens binnen in de oude apotheek. Wie durft zich in de dolcel te laten opsluiten? Deze rondleiding is leuk en leerzaam voor jong en oud.

De rondleiding start in de foyer Achter de kerk en start om 14.00 uur. De rondleiding kost € 3,- (excl. € 9,- museumentree of gratis entree met Museumkaart). Aanmelden kan via rondleidingen@museumgouda.nl. Informeert u via rondleidingen@museumgouda.nl of er nog plaats is. Op de dag zelf kunt u het beste naar de museumkassa bellen.

• Martelwerktuigenkelder

RT @GoudaFM: Do. 19-10: Kinderactiviteiten in Museum Gouda - Meer weten? https://t.co/14y7xmrYkd #Gouda

RT @PaulHAMabels: Portret van de hand van de Gouds-Brugse schilder Pieter Pourbus uit 1573. Volgens voorjaar krijgt hij eindelijk grote exp…